De Warmste Week 2018

Ten Dries is opnieuw een van de goede doelen bij de Warmste Week. Wie organiseert een actie voor Ten Dries? We zijn blij met elke actie, elke bijdrage. Hoe groot of klein ook.
 

Acties 2018


Roeiforlife
Roei for life is een knaller van een actie, georganiseerd door The Outsider Coast, roeiclub Gekko en onze kinesiste Goedele, die lid is van deze club. Op 21, 22 en 23 december wordt er met reuzekano's (10 personen) van Oostende naar Music for life in Wachtebeke gevaren. Gezocht: deelnemers, sponsors, muzikanten, vrijwilligers.
Meer info op www.roeiforlife.be!

Wafeltjes

 

Mevrouw Janique Delapierre, mama van Thomas en vrijwilligster in Ten Dries, verkoopt ook dit jaar weer haar overheerlijke zelfgebakken wafeltjes. De wafeltjes zullen van 5 november tot 21 december ook verkocht worden via het onthaal van Ten Dries. Smakelijk!

 

Meditation for lifeMeditation for life: Onze collega Koen is helemaal thuis in de wereld van meditatie en laat ook jou hier graag van proeven op zondag 18 november in Gent. Je kan een vrije bijdrage geven, ten voordele van Ten Dries. Zowel voor beginners als voor wie al meer ervaring heeft.
Meer info via Facebook

 

E-hockey


E-hockey for life is een sportieve avond waar iedereen kan kennismaken met het spelen van hockey terwijl je in een elektronische rolstoel zit. Een hele uitdaging! Na het grote succes van vorig jaar, gaat deze avond dit jaar opnieuw door, op donderdag 6 december in de sporthal van Landegem. Mis het niet!

 

Snoep


De zussen Jolien en Amandine Vervaecke zijn buren van Ten Dries, ze wonen in de wijk Vierhekkens. Om de werking in Ten Dries een hart onder de riem te steken, verkopen ze snoepzakjes. Met veel enthousiasme bovendien!
Meer info via Facebook

 

Petten

 

Pizza Santa beet de spits af en begon al aan de Warmste Week in het warme seizoen. Zij verkopen deze stijlvolle petjes ten voordele van Ten Dries, aan 15 euro per stuk. 
P.S. Op de website van Pizza Santa zie je een Ten Dries-gezicht terug als fotomodel... Wie herkent haar? :-)


 

Laat van u horen...

Heeft u ook plannen voor een actie voor Ten Dries, wilt u meer informatie of heeft u een vraag?
Neem gerust contact op met Karen Scheire: karen.scheire(at)tendries.be, 09371 60 66, of via het contactformulier.

 

Waarom Ten Dries steunen

Ten Dries ontvangt subsidies, maar de dromen en noden zijn vaak groter dan wat de subsidies mogelijk maken. 

De opbrengst van de Music for life acties wordt gebruikt voor een heel aantal projecten, die een grote meerwaarde betekenen voor de kinderen en jongeren:

  • De bouw en inrichting van twee nieuwe lokalen en een aangepaste badkamer
  • De aankoop van therapiemateriaal, waaronder een Tovertafel (hier bestaan verschillende uitvoeringen van door verschillende leveranciers, onze ergotherapeuten bekijken nog wat de meest geschikte versie is voor Ten Dries)
  • Een inclusief project in samenwerking met Ten Doorn in Eeklo. Leerlingen van Ten Doorn werken samen met 12 jongeren van Ten Dries. Ze organiseren voor hen workshops, omkaderen een theatervoorstelling en organiseren een daguitstap.
  • ...

Meer info op de website van de Warmste Week.