Roei for life... De voorbereidingen!

Met enkele leerlingen en medewerkers van Ten Dries willen we heel actief deelnemen aan de actie 'Roei for life'. Arjen, Aaron, Matthieu, Elmehdi en Amélie zien het volledig zitten.

Op woensdag 10 en 24 oktober zijn we met z’n allen gaan oefenen of noem het maar “trainen” op de Watersportbaan in Gent. Tijdens de eerste training hadden we voldoende aan een korte broek, T-shirt en zonnecrème, de tweede training vroeg al om een lange broek, een trui en een dun jasje.

Eind november wagen we ons aan een avondtraining en stiekem hopen we dan op koude, wind en regen zodat we in december goed voorbereid zijn om onze uitdaging aan te gaan.

Woensdag 28 november omstreeks 18.00u spreken we opnieuw af aan de Watersportbaan. Indien je na het lezen van dit artikeltje en na het bekijken van de foto’s en het filmpje zin zou hebben om samen met ons de uitdaging aan te gaan …WELKOM! Arjen en Aaron hebben alvast hun papa’s kunnen overtuigen!

We zoeken nog deelnemers voor Roei for life! Voor meer info zie de website van Roei for Life of neem contact met ons op.

Bekijk hier de andere acties voor De Warmste Week 2018.