Het eerste E-hockeytornooi van het nieuwe seizoen vond plaats op 6 november in Gentbrugge. De Joysticks, onze ploeg, bestaat naast Pieter-Jan en Nurgül uit een aantal spelers van Verburgt. Ook Michael DS komt nog elke week van Gijzenzele naar Landegem om met ons mee te trainen en wedstrijden te spelen.

Sinds vorig jaar spelen we in tweede klasse. Daarin zitten 6 ploegen die het tegen elkaar moeten opnemen in verschillende tornooien. Dit eerste tornooi moesten we spelen tegen Silos 2 en tegen de Wheelblazers 4.

Het waren 2 totaal verschillende wedstrijden. Silos 2 bleek een maatje te sterk voor ons (9-1). We moesten ons vooral verdedigend opstellen. In onze tweede wedstrijd, die tegen de Wheelblazers 4, waren wij duidelijk de sterkste. We wonnen dan ook die wedstrijd met een overtuigende 6-0.

Niet alleen op sportief vlak is het zo leuk om op tornooi te gaan. Je komt er ook vroegere vrienden tegen. Zo zagen we daar Elisabeth, Kobe en Bart terug. Die zijn ook nog steeds gebeten door de E-hockeymicrobe!