Ten Dries steunen met een gift

Met een maandelijkse schenking op de giftenrekening BE87 8900 1480 8594 steunt u de werking en de projecten van Ten Dries op structurele wijze. Ook een eenmalige gift helpt ons heel erg vooruit.

Vanaf 40 euro ontvangt u een fiscaal attest. Hiermee kunt u 45% van uw gift recupereren via belastingvermindering. Dat betekent dat een gift van 40 euro u uiteindelijk 22 euro kost, terwijl Ten Dries wel 40 euro ontvangt.

Wist u dat u Ten Dries nu ook kan steunen via onze Facebookpagina? Klik op de knop 'doneren' onder de foto. Of maak zelf een inzamelingsactie voor Ten Dries op Facebook.

Regelmatig worden er ook acties georganiseerd om Ten Dries te steunen.

Met uw steun blijft Ten Dries ook in de toekomst een warme tweede thuis, met ruimte om te groeien.


Waar worden de schenkingen voor gebruikt?

Ten Dries gebruikt de extra middelen om projecten te kunnen realiseren, zoals de aankoop van speelgoed of hulpmiddelen, het mogelijk maken van een extra uitstap, enz.

Daarnaast staat Ten Dries in de nabije toekomst voor een noodzakelijke renovatie en bouw. Samen met aRCHITEC maakten we een schetsontwerp voor wat het Ten Dries van de toekomst zou kunnen zijn. In schooljaar 2018-2019 wordt alvast gestart met de bouw van twee nieuwe klassen secundair onderwijs, plus een aangepaste badkamer.
De financiering van deze nieuwe gebouwen is jammer genoeg niet vanzelfsprekend. De overheid betaalt 40 tot 60% van wat er nodig is, afhankelijk van het project. De overige middelen moet Ten Dries zelf voorzien. En daarvoor zoeken we bondgenoten, mensen met een hart voor Ten Dries.

CONTACT

Heeft u vragen over bondgenoten of giften bij Ten Dries? Neem gerust contact op met Katrien Depuydt, medewerker communicatie en externe relaties. 
Mail: katrien.depuydt@tendries.be , tel.: 09 371 60 66, of via het contactformulier