Ten Dries stelt voor: inclusief taalkamp

Avonturen beleven met leeftijdsgenootjes en intussen een mondje Engels oppikken? Dat kan op het inclusief taalkamp! Kinderen met en zonder beperking worden spelenderwijs in de Engelse taal ondergedompeld. De nadruk ligt op creatief werken en heel veel vertellen in het Engels.Praktische info:

Voor wie:

Het kamp staat open voor lagere schoolkinderen uit vierde, vijfde en zesde leerjaar (geboortejaar 2006, 2007 en 2008)
Enkele van de 20 plaatsen zijn voorbehouden voor leerlingen uit de leergerichte werking van het Buitengewoon Lager onderwijs.

Waar: 

Campus Ten Dries, Poeldendries 32, 9850 Landegem. wegbeschrijving

Wanneer:

6 tot 10 augustus 2018

Prijs: 

€ 150 voor 5 dagen kamp
Inbegrepen: een onvergetelijke ervaring + begeleiding door 2 professioneel geschoolde docenten (Marjan Loman en Ann-Sophie Van Bruwaene), opvang voor en na de workshops (van 8u tot 18u), lesmateriaal, 5 keer warme maaltijd (soep, hoofdgerecht en dessert) en verzekering.

Hoe inschrijven:

  • voor kinderen zonder nood aan extra ondersteuning: enkel online via de website van de gemeente Nevele, vanaf dinsdag 17 april 2018 om 19.00 uur
  • voor kinderen met nood aan extra ondersteuning: vanaf 1 februari via mail naar docente Marjan Loman, zodat ook de extra ondersteuningsbehoefte kan omschreven worden: crealaninfo(at)gmail.com.

Voor meer info en vragen naar combinatie kamp met verblijf kan u terecht bij Eva Loman diensthoofd MFC Ten Dries via mail: eva.loman(at)tendries.be.

 

Wist u dat...

...Tabor in 2016 een award  'Waardegericht ondernemen' toekende aan dit inclusief talenkamp?
... ook in 2016 het talenkamp in het journaal kwam? Bekijk het filmpje hieronder:

Alvast de sfeer opsnuiven? Hier vindt u fotoverslagen van vorige kampen:

       Paasvakantie 2017