Beste motor- of oldtimerliefhebber,


Op zondag 26 juni organiseert Ten Dries al voor de 10de keer ‘Ten Dries On Wheels’: een rondrit voor zijspannen, trikes en oldtimers. En het wordt een speciale, feestelijke editie!


Met Ten Dries On Wheels willen we niet enkel de kinderen in Ten Dries, maar vooral ook hun broers en zussen in de bloemetjes zetten. Wij zorgen voor de nodige begeleiding. Voor de kleinsten zijn er oldtimers, voor onze stoere binken zijn er trikes. Wanneer er extra ondersteuning nodig is, voorzien wij vanuit Ten Dries een begeleider.


We hopen op uw deelname om deze bijzondere dag mogelijk te maken. We ontvangen u graag met een warme maaltijd om 12u in Ten Dries (Dennendreef 62 - 9850 Landegem). Indien uw bijrijder graag mee-eet, kan dit aan €5. Betalen kan ter plaatse.


Rond 13.15u komen de kinderen aan en om 14u start de rit. Gezien het gaat om kinderen met een motorische handicap beperking hebben we gekozen voor een tocht van een vijftigtal km in en rond Landegem. Het is de bedoeling om ten laatste om 16u terug in Ten Dries te zijn. Voor het begeleiden van de colonne doen we beroep op een lokale ploeg met veel ervaring op dit gebied.


Inschrijven kan door onderstaande inschrijvingsformulier in te vullen.
Inschrijven kan tot 30 mei 2022.
Alvast bedankt voor uw medewerking!

Naam
adres
Gelieve aan te duiden wat voor u van toepassing is
Chauffeur niet meegerekend
Indien u een zijspan heeft: Er kan iemand achterop mee op de moto
De zijspan of oldtimer is
Ik kom