Replay Wednesday

Klas Tom en leen en de klas van Daphne en Anneleen en ten doorn organiseerden een muzikale avond. Die avond heet replay Wednesday. We hebben er lang aan gewerkt om deze avond voor te bereiden. Het is een inclusie project waarbij gasten met en zonder beperking iets samen organiseerden. We skypten om de twee weken met de leerlingen van ten doorn. Iedereen was welkom op 22  januari   in ten doorn in Eeklo vanaf  18 uur. We keken er naar uit maar we waren een  beetje zenuwachtig .

Om 16uur vertrekt de bus naar ten doorn. Iedereen kreeg een taak: bar onthaal  kassa presentatie  en tombola. Dj  merlo dj jamy  start de avond. De groep van onze leerkracht Tom ‘mr bigfoot’ kwam daarna. We konden nog genieten van veel  andere optredens : houseband, teachersband en als afsluiter , hoofdact  “laura omloop”. Tendries heeft ook een optreden gedaan met 2 liedjes. Alles was super leuk er waren veel mensen.

Voor de feestbeesten onder ons mocht  het zelfs nog wat langer duren. We vonden het spijtig dat het gedaan was maar waren wel heel moe. We vielen als een blok in slaap! De volgende dag konden we niet goed opstaan. Het was een topavond en we willen dat graag nog eens doen. In mei zien we de studenten van Ten Doorn terug. Dan is er een workshopdag, een schoolreis en een dag in Ten Doorn zelf. Iets om naar uit te kijken dus!

 

Verslag: Toon en Kaï