Op donderdag 6 juni werd er volop gesport in Ten Dries!

TEAM WIT, ROOD, PAARS, GROEN, GEEL, BLAUW en ORANJE stonden om 09:00 paraat voor de gezamenlijke opwarming op het grasveld.

Daarna vertrokken enkele teams naar de sportzaal, de andere teams bleven ter plaatse. In de namiddag werden de rollen omgekeerd.

De sportzaal van Landegem was omgebouwd tot één groot klauter- en springparadijs met tal van springkastelen en attracties.

Op de terreinen van Ten Dries organiseerden we een triathlon op maat van de leerlingen.

Zwemmen:

  • enkele leerlingen per team legden in het water proeven af terwijl ze ook water via bekers moesten doorgeven aan hun teamgenoten op het droge, die dan op hun beurt de bekers moesten overbrengen naar een watercarrousel.

Fietsen:

  • afwisselend werd er een fietsparcours op straat afgelegd met tweewielers, driewielers en aangepaste fietsen en daarnaast moest elk team een snelheidsproef op het rolstoelpad afleggen. Geluk geen flitspalen want dat zou een dure dag geweest zijn voor Ten Dries.

Lopen:

  • voor elk team stond er een trial run op het programma. Er werd door de gebouwen van ten Dries gelopen. Luc Goossens heeft tal van lopers voorbij zijn bureau zien passeren. Onderweg moesten er dan regelmatig nog behendigheidsproeven afgelegd worden, die eindigden op het slierbaan van water en zeep.

Na een vermoeiende maar zeer sportieve dag hebben Amélie en Janne de dag afgesloten op de tonen van het haaienlied.

Aan iedereen een welverdiende PROFICIAT voor jullie inzet!