Onze giftenrekening: BE87 8900 1480 8594

Ten Dries bouwt

Elke ouder droomt van een mooie toekomst voor zijn kind. Voor kinderen met een motorische en/of meervoudige beperking is er behoefte aan extra zorg en ondersteuning. In Ten Dries stellen we alles in het werk om kinderen en adolescenten met een motorische en/of meervoudige beperking te begeleiden naar een kwaliteitsvol leven. Jammer genoeg is onze inzet niet voldoende. We kampen met plaatsgebrek en onvoldoende aangepaste infrastructuur.

1

 

Nieuwbouwproject

Om onze huisvesting, school en therapie de nodige extra ruimte te geven, gaan we bouwen. Stap per stap. In 2019 werden voor het secundair onderwijs alvast twee ruime klaslokalen met elk een aparte rustruimte gebouwd, een gemeenschappelijke binnenruimte en een aangepaste badkamer. Nu kijken we uit naar de volgende stap.

We gaan een nieuwbouw zetten voor 5 leefgroepen met slaapkamers, leefruimte... We hopen dat het 1ste voorontwerp van onze nieuwbouw zal klaar zijn rond de zomervakantie van 2021 en dat we in de zomer van 2022 kunnen starten met onze bouw.

De overheid betaalt 40 tot 50 %. We hebben dus nog een aanzienlijk bedrag nodig om ons bouwproject te kunnen realiseren.
Daarom vragen we jouw hulp.

Draag je een steentje bij?

We merken dat heel wat mensen Ten Dries een warm hart toedragen.
Met onze actie ‘Ten Dries bouwt’ haalden we vorig jaar een mooi bedrag op van meer dan € 37.000.

Ook dit jaar hopen we op jouw steun. Dit kan via een eenmalige gift, maar je kan ons ook steunen met een maandelijkse gift.
Ons nieuwbouwproject is een werk van lange adem en als we kunnen rekenen op jouw maandelijkse bijdrage, geeft ons dat de nodige houvast.
Groot of klein, elk bedrag telt. Het kan al vanaf € 5/maand, hetzij € 60/jaar.

Het enige wat je moet doen, is de registratie op onze website in orde brengen.

Fiscaal voordeel

Voor giften van minstens € 40 op jaarbasis ontvang je van ons een fiscaal attest. Hiermee kan je 45% van je gift recupereren via belastingvermindering.

Meer info?

tendries@tendries.be
09/371 60 66